kies uw

Zondagmiddag Lunch zomer

stel zelf uw drie gangen-menu samen vanaf 45euro of kies voor vier gerechten (Gamba en soep) aan 60euro

Voorgerechten

Roomsoep van Noorzeegarnaal & aioli

of 

Wilde Gamba • spitskool • waterkers • limoen [+6,00 euro]

Hoofdgerechten

Belgisch Witblauw of Noordzeevis • zachtgegaarde ui • koolrabi • bloemkool

Nagerechten

Dame blanche • opgeklopte room • warme chocolade

of

Rode vruchten & witte chocolade  [+4euro]

of

Plankje met  kazen geselecteerd door KAAZUS • limburgse stroop • noten [+5euro]

restaurant

De Weijers Hoven

keuken open

donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30

zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30

maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen