Verfijnde streekgastronomie!

Welkom

Al meer dan 30 jaar ambacht, passie & vakmanschap.
Zo promoten wij eerlijke verse producten van eigen bodem en uit eigen streek, verfijnd bereid volgens een klassieke basis en hedendaags gepresenteerd met moderne toetsen.

In ons restaurant houden we het graag knus en gezellig met een maximum van 24 couverts. Kaart en menu’s volgen steeds het ritme van de seizoenen en worden dan ook vaak aangepast.

Wij verzorgen ook alles wat u te vieren heeft. Onze feestzaal [max. 60 personen] staat gratis ter beschikking.

“Wat Gault&Millau over ons zegt.”

De familie Conings verzorgt haar gasten al meer dan 30 jaar lang met gerechten, die klassiek en hedendaags mengen en combineren hun intieme restaurant met een feestzaal en een wijnhandel. Het menu Limburger-Wereldburger brengt ingrediënten van eigen bodem en de wereldkeuken samen zoals in een bereiding van Zeeuwse mosselen met gember, curry, prei en parelgort of met makreel in ’t groen met courgette, asperges en boontjes. Wilde eend wordt smaakmakend omkaderd met paddenstoelen, knolselder en jus van kersen. Op de wijnkaart staan wijnen van kleinschalig werkende Franse boeren.

Wie wij zijn &
wat wij te bieden hebben!

Conings Xavier

Patroon aan het fornuis • oud-leerling Hotelschool Hasselt

Compagnon de la Toque Blanche • Orde der 33 meesterkoks van België

1993 Laureaat “Culinair Award Belgium”

2008 Finalist “Beste Ambachtelijke Kok van België “

2009 Eerste prijs “Culinair Haspengouw”

2011 Finalist “Beste Ambachtelijke Kok van België “

2012 Eerste prijs “En Garde – Het roomgerecht van het Jaar 2012”

2013 Eerste prijs “Culinair Haspengouw”Roland Strijpsteen souschef

2014 Tweede prijs “Kookwedstrijd Deko Topchef”

Rondags Wendy

Uw gastvrouw die u steeds met een glimlach ontvangt!

Zij zorgt ervoor, samen met haar zaalteam, dat u geniet  van een aangename en vriendelijke bediening!

Conings Jean & Vanhove Anne

Sommelier & verantwoordelijke Wijnhuis Conings

Uw raadgever voor de juiste wijnkeuze!

Zomerterras

Tijdens de zomermaanden kan u steeds genieten van al onze creaties op ons mooi en rustig zomerterras.

Bij mooi weer ontvangen wij u graag in open lucht voor het aperitief of een volledige maaltijd!

Feestzaal

Verjaardag, gouden of zilveren bruiloft, doop of communie, personeel- of bedrijfsfeest…

Wij verzorgen alles wat u te vieren heeft tot in de puntjes. Onze feestzaal heeft een capaciteit tot 70 personen.

Vraag gerust en geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden. 

Seminaries & Business lunch

U kan kosteloos gebruik maken van onze vergaderruimte met een capaciteit tot 50 personen.

Indien u een voorstelling, meeting of seminarie wenst te koppelen aan een lunch of diner, bieden wij verschillende formules aan.

Workshops & Teambuilding

Wat is er leuker dan samen met collega’s of vrienden te koken en achteraf te genieten van uw eigen creaties? Bovendien krijgt u er handige ’tips en tricks’ bovenop.

Elke workshop volgt een bepaald thema en/of seizoen. 

Ook mogelijk als teambuilding voor bedrijven en verenigingen.

Openingsuren

donderdag • vrijdag & zaterdag van 18u30 tot 20u30

zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30

maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen

Verlofperiode

van 2 januari tot en met 9 januari 2025

van 7 april tot en met 17 april 2025

van 11 augustus tot en met 29 augustus 2025

Info

Extra parking achter het restaurant • grote parking op het kerkplein

Wij verzorgen ook alles wat u te vieren heeft. Onze feestzaal [max. 60 personen] staat gratis ter beschikking.

Geschenkenbon

Wij bieden ook geschenkbonnen op maat !

Met een bedrag naar jouw keuze, mooi verpakt!

Leuk om te krijgen, leuk om te geven!

Contact

Facebook
Instagram