kies uw

Zondagmiddag Lunch

stel zelf uw drie gangen-menu samen vanaf 40euro of kies voor vier gerechten (zeebaars en soep) aan 55euro

Voorgerechten

Rijkelijke roomsoep “Agnes Sorel” • 

of 

Zeebaars • gele biet • groenlof • zeekraal [+5,00 euro]

Hoofdgerechten

Stoofpotje van Hert

of

Gebraiseerde Schelvis

pastinaak • witloof • amandelkroket

Nagerechten

Dame blanche • opgeklopte room • warme chocolade

of

Krokante soes • Schone van Boskoop • karamel [+4euro]

of

Plankje met  kazen geselecteerd door KAAZUS • vijg • noten [+5euro]

restaurant

De Weijers Hoven

keuken open

donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30

zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30

maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen