Ons

Limburger & Wereldburger

Het beste van eigen bodem & de wereldkeuken | zomer 2025

Amuses

Krokantje met aardappel en haringkaviaar

Rijstkroket met fijne kruiden en graanmosterd

Gazpacho van komkommer en tomaat

op eik gerookte zalm

spitskool • waterkers • limoen

schelvis

pepers • venkel • courgette

zeeuws goud

boekweit • paddenstoel • kokos

belgisch witblauw

zachtgegaarde ui • rustieke friet • kers

kaasbordje

combinatie van kazen samengesteld door KAAZUS 

Rode vruchten

witte chocolade  • hazelnoot

prijs menu

3 gerechten [zalm • rund • kaas of rode vruchten] aan 55euromet aangepaste wijnen + 22,50euro • BOB-formule + 12euro 

Het 3 gangenmenu wordt niet geserveerd op zaterdag!

4 gerechten  [zalm • schelvis • rund • kaas of rode vruchten] aan 65euromet aangepaste wijnen + 30,00euro • BOB-formule  + 16euro

5 gerechten [zalm • schelvis • mosseltjes • rund • kaas of rode vruchten] aan 75euro • met aangepaste wijnen + 35euro • BOB-formule + 18,50euro

6 gerechten [zalm • schelvis • mosseltjes • rund • kaas • rode vruchten] aan 85euro • met aangepaste wijnen + 40euro • BOB-formule + 21euro  

Aangepaste wijnen = 1 glas per gerecht • BOB-formule = 1 proevertje per gerecht

 Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits eventueel toeslag.

 

restaurant

De Weijers Hoven

keuken open

donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30

zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30

maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen