Ons
Limburger & Wereldburger
Het beste van eigen bodem & de wereldkeuken | zomer 2025
Amuses
Krokantje met aardappel en haringkaviaar
Rijstkroket met fijne kruiden en graanmosterd
Gazpacho van komkommer en tomaat
op eik gerookte zalm
spitskool • waterkers • limoen
schelvis
pepers • venkel • courgette
zeeuws goud
boekweit • paddenstoel • kokos
belgisch witblauw
zachtgegaarde ui • rustieke friet • kers
kaasbordje
combinatie van kazen samengesteld door KAAZUS
Rode vruchten
witte chocolade • hazelnoot
prijs menu
3 gerechten [zalm • rund • kaas of rode vruchten] aan 55euro • met aangepaste wijnen + 22,50euro • BOB-formule + 12euro
Het 3 gangenmenu wordt niet geserveerd op zaterdag!
4 gerechten [zalm • schelvis • rund • kaas of rode vruchten] aan 65euro • met aangepaste wijnen + 30,00euro • BOB-formule + 16euro
5 gerechten [zalm • schelvis • mosseltjes • rund • kaas of rode vruchten] aan 75euro • met aangepaste wijnen + 35euro • BOB-formule + 18,50euro
6 gerechten [zalm • schelvis • mosseltjes • rund • kaas • rode vruchten] aan 85euro • met aangepaste wijnen + 40euro • BOB-formule + 21euro
Aangepaste wijnen = 1 glas per gerecht • BOB-formule = 1 proevertje per gerecht
Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits eventueel toeslag.
restaurant
De Weijers Hoven
keuken open
donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30
zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30
maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen