Ons

Limburger & Wereldburger

Het beste van eigen bodem & de wereldkeuken

Amuses

Créme van linzen & tomaat

Arancini met fijne kruiden 

Créme Agnes Sorel

Zwaardvis

parmesaan • tapenade • lente-ui

zalm

groene asperge • venkel • dragon

Langoustine & St-jacobsnoot

pot au feu • knolletjes • rouille

opgevuld brasvar

knolselder • paddenstoelen • Stroop van Vrolingen & Gentse mosterd

kaasbordje

combinatie van kazen samengesteld door KAAZUS 

gepocheerde jonagold

speculoos • calvados • hazelnoot

prijs menu

3 gerechten [zwaardvis • Brasvar • kaas of nagerecht] aan 55euromet aangepaste wijnen + 22,50euro • BOB-formule + 12euro 

Het 3 gangenmenu wordt niet geserveerd op zaterdag!

4 gerechten  [zwaardvis • zalm • Brasvar • kaas of nagerecht] aan 65euromet aangepaste wijnen + 30,00euro • BOB-formule  + 16euro

5 gerechten [zwaardvis • zalm • lango & st-jacobsnoot • Brasvar • kaas of nagerecht] aan 75euro • met aangepaste wijnen + 35euro • BOB-formule + 18,50euro

6 gerechten [zwaardvis • zalm • lango & st-jacobsnoot • Brasvar • kaas • nagerecht] aan 85euro • met aangepaste wijnen + 40euro • BOB-formule + 21euro  

Aangepaste wijnen = 1 glas per gerecht • BOB-formule = 1 proevertje per gerecht

 Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits eventueel toeslag.

 

restaurant

De Weijers Hoven

keuken open

donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30

zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30

maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen