Ons

Limburger & Wereldburger

Het beste van eigen bodem & de wereldkeuken

Amuses

Krokantje met een mousse van paddenstoel & Ganda

Macaron van zwarte peper met prei 

Romig soepje van kastanje & walnoot

wilde gamba

spitskool • limoen • schorseneer

goudbrasem

knolselder • zeekraal • andijvie

geglaceerde oesters

prei • champagne • hazelnoot 

fazant

bospaddenstoelen • grondwitlof • bladerdeeg

kaasbordje

combinatie van kazen samengesteld door KAAZUS 

kruimeltaartje van peer

mascarpone • speculoos • rum

prijs menu

3 gerechten [wilde gamba • fazant  • kaas of nagerecht] aan 49euromet aangepaste wijnen + 20euro • BOB-formule + 11euro 

Het 3 gangenmenu wordt niet geserveerd op zaterdag!

4 gerechten  [wilde gamba • goudbrasem • fazant • kaas of nagerecht] aan 59euromet aangepaste wijnen + 27,50euro • BOB-formule  + 15euro

5 gerechten [wilde gamba • goudbrasem • oester • fazant • kaas of nagerecht] aan 69euro • met aangepaste wijnen + 32,50euro • BOB-formule + 17,50euro

6 gerechten [wilde gamba • goudbrasem • oester • fazant • kaas • nagerecht] aan 79euro • met aangepaste wijnen + 37,50euro • BOB-formule + 19euro  

Aangepaste wijnen = 1 glas per gerecht • BOB-formule = 1 proevertje per gerecht

 Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits eventueel toeslag.

 

restaurant

De Weijers Hoven

keuken open

donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30

zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30

maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen