Ons
Limburger & Wereldburger
Het beste van eigen bodem & de wereldkeuken
Amuses
Krokantje met een mousse van paddenstoel & Ganda
Macaron van zwarte peper met prei
Romig soepje van kastanje & walnoot
wilde gamba
spitskool • limoen • schorseneer
goudbrasem
knolselder • zeekraal • andijvie
geglaceerde oesters
prei • champagne • hazelnoot
fazant
bospaddenstoelen • grondwitlof • bladerdeeg
kaasbordje
combinatie van kazen samengesteld door KAAZUS
kruimeltaartje van peer
mascarpone • speculoos • rum
prijs menu
3 gerechten [wilde gamba • fazant • kaas of nagerecht] aan 49euro • met aangepaste wijnen + 20euro • BOB-formule + 11euro
Het 3 gangenmenu wordt niet geserveerd op zaterdag!
4 gerechten [wilde gamba • goudbrasem • fazant • kaas of nagerecht] aan 59euro • met aangepaste wijnen + 27,50euro • BOB-formule + 15euro
5 gerechten [wilde gamba • goudbrasem • oester • fazant • kaas of nagerecht] aan 69euro • met aangepaste wijnen + 32,50euro • BOB-formule + 17,50euro
6 gerechten [wilde gamba • goudbrasem • oester • fazant • kaas • nagerecht] aan 79euro • met aangepaste wijnen + 37,50euro • BOB-formule + 19euro
Aangepaste wijnen = 1 glas per gerecht • BOB-formule = 1 proevertje per gerecht
Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits eventueel toeslag.
restaurant
De Weijers Hoven
keuken open
donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30
zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30
maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen