Ons
Limburger & Wereldburger
Het beste van eigen bodem & de wereldkeuken
Amuses
Créme van linzen & tomaat
Arancini met fijne kruiden
Créme Agnes Sorel
Zwaardvis
parmesaan • tapenade • lente-ui
zalm
groene asperge • venkel • dragon
Langoustine & St-jacobsnoot
pot au feu • knolletjes • rouille
opgevuld brasvar
knolselder • paddenstoelen • Stroop van Vrolingen & Gentse mosterd
kaasbordje
combinatie van kazen samengesteld door KAAZUS
gepocheerde jonagold
speculoos • calvados • hazelnoot
prijs menu
3 gerechten [zwaardvis • Brasvar • kaas of nagerecht] aan 55euro • met aangepaste wijnen + 22,50euro • BOB-formule + 12euro
Het 3 gangenmenu wordt niet geserveerd op zaterdag!
4 gerechten [zwaardvis • zalm • Brasvar • kaas of nagerecht] aan 65euro • met aangepaste wijnen + 30,00euro • BOB-formule + 16euro
5 gerechten [zwaardvis • zalm • lango & st-jacobsnoot • Brasvar • kaas of nagerecht] aan 75euro • met aangepaste wijnen + 35euro • BOB-formule + 18,50euro
6 gerechten [zwaardvis • zalm • lango & st-jacobsnoot • Brasvar • kaas • nagerecht] aan 85euro • met aangepaste wijnen + 40euro • BOB-formule + 21euro
Aangepaste wijnen = 1 glas per gerecht • BOB-formule = 1 proevertje per gerecht
Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits eventueel toeslag.
restaurant
De Weijers Hoven
keuken open
donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30
zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30
maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen