Ons
Limburger & Wereldburger
30 jaar Jubileummenu
Amuses
krokantje van prei met Ganda
rijstbal met fijne kruiden en graanmosterd
créme van pompoen met roomijs van pickles
St-jacobsnoot
jonagold • walnoot • rode kool
Op Vel gebakken goudbrasem
curry • limoen • prei
Noordzeekrab "thermidor"
paddenstoel • mosterd • parmesan
Ribstuk & wang van Belgisch kalf
wortel • sinaas • venkel
kaasbordje
combinatie van Franse en/of Belgische kazen samengesteld door KAAZUS
Krokante soes
karamel • Schone Van Boskoop • rhum
prijs menu zonder dranken
3 gerechten [st-jacobsnoot • kalfs • kaas of nagerecht] aan 49euro • met aangepaste wijnen + 20euro (1 glas per gerecht)
Het 3 gangenmenu wordt niet geserveerd op zaterdag!
4 gerechten [st-jacobsnoot • goudbrasem • kalfs • kaas of nagerecht] aan 59euro • met aangepaste wijnen + 25euro (1 glas per gerecht)
5 gerechten [st-jacobsnoot • goudbrasem • noordzeekrab • kalfs • kaas of nagerecht] aan 69euro • met aangepaste wijnen + 30euro (1 glas per gerecht)
Jubileum-menu All-in aan 120euro: 5 gerechten + bubbels , aangepaste wijnen, water en koffie met versnaperingen
6 gerechten[st-jacobsnoot • goudbrasem • noordzeekrab • kalfs • kaas • nagerecht] aan 79euro • met aangepaste wijnen + 35euro (1 glas per gerecht)
Eén menu per tafel. Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits eventueel toeslag.
restaurant
De Weijers Hoven
keuken open
donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30
zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30
maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen