Ons

Limburger & Wereldburger

30 jaar Jubileummenu

Amuses

krokantje van paddenstoelen

rijstbal met fijne kruiden en graanmosterd

créme van pompoen met roomijs van pickles

gerookte & gemarineerde makreel

spitskool • zeekraal • pastinaak

gesmoorde schelvis & kaviaar

peterseliewortel • stro-aardappel • citroensabayon

geglaceerde oesters

winterprei • champagne • hazelnoot

wilde eend

paddenstoel • zachte ui • knolselder • amandelkroket

kaasbordje

combinatie van Franse en/of Belgische kazen samengesteld door KAAZUS 

Belgische Chocolade & citrus

straciatella • espuma • panna cotta

prijs menu zonder dranken

3 gerechten [makreel • wilde eend • kaas of nagerecht] aan 49euro • met aangepaste wijnen + 20euro (1 glas per gerecht) 

Het 3 gangenmenu wordt niet geserveerd op zaterdag!

4 gerechten [makreel • schelvis • wilde eend  • kaas of nagerecht] aan 59euro • met aangepaste wijnen + 25euro (1 glas per gerecht)

5 gerechten [makreel • schelvis • oesters • wilde eend • kaas of nagerecht] aan 69euro • met aangepaste wijnen + 30euro  (1 glas per gerecht) 

Jubileum-menu All-in aan 120euro: 5 gerechten + bubbels , aangepaste wijnen, water en koffie met versnaperingen

6 gerechten[makreel • schelvis • oesters • wilde eend  kaas • nagerecht] aan 79euro • met aangepaste wijnen + 35euro  (1 glas per gerecht)

Eén menu per tafel. Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits eventueel toeslag.

 

restaurant

De Weijers Hoven

keuken open

donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30

zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30

maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen