Ons

Limburger & Wereldburger

30 jaar Jubileummenu

Amuses

krokantje van prei met Ganda

rijstbal met fijne kruiden en graanmosterd

créme van pompoen met roomijs van pickles

St-jacobsnoot

jonagold • walnoot • rode kool

Op Vel gebakken goudbrasem

curry • limoen • prei

Noordzeekrab "thermidor"

paddenstoel • mosterd • parmesan

Ribstuk & wang van Belgisch kalf

wortel • sinaas • venkel

kaasbordje

combinatie van Franse en/of Belgische kazen samengesteld door KAAZUS 

Krokante soes

karamel • Schone Van Boskoop • rhum

prijs menu zonder dranken

3 gerechten [st-jacobsnoot • kalfs • kaas of nagerecht] aan 49euro • met aangepaste wijnen + 20euro (1 glas per gerecht) 

Het 3 gangenmenu wordt niet geserveerd op zaterdag!

4 gerechten [st-jacobsnoot • goudbrasem • kalfs  • kaas of nagerecht] aan 59euro • met aangepaste wijnen + 25euro (1 glas per gerecht)

5 gerechten [st-jacobsnoot • goudbrasem • noordzeekrab • kalfs • kaas of nagerecht] aan 69euro • met aangepaste wijnen + 30euro  (1 glas per gerecht) 

Jubileum-menu All-in aan 120euro: 5 gerechten + bubbels , aangepaste wijnen, water en koffie met versnaperingen

6 gerechten[st-jacobsnoot • goudbrasem • noordzeekrab • kalfs  kaas • nagerecht] aan 79euro • met aangepaste wijnen + 35euro  (1 glas per gerecht)

Eén menu per tafel. Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits eventueel toeslag.

 

restaurant

De Weijers Hoven

keuken open

donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30

zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30

maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen