Ons

Limburger & Wereldburger

30 jaar Jubileummenu

Amuses

krokantje met een mousse van doperwt en noordzeegarnaal

Rijstkroketje met fijne kruiden en graanmosterd

Zacht gegaard hoeve-ei met aardappel en kaviaar

Terinne van Gamba

tomaat • doperwt • venkel

Gegrilde koolvishaas

paddenstoel • courgette • rouille

varkenswang

paprika • asperge • citroenschuim

Entrecote van kalf

asperge • tuinboon • romanesco

kaasbordje

combinatie van kazen samengesteld door KAAZUS 

aardbei en rabarber

roomijs van vanille • witte chocolade 

prijs menu zonder dranken

3 gerechten [gamba • kalf • kaas of nagerecht] aan 49euro • met aangepaste wijnen + 20euro (1 glas per gerecht) 

Het 3 gangenmenu wordt niet geserveerd op zaterdag!

4 gerechten [gamba • koolvis • kalf • kaas of nagerecht] aan 59euro • met aangepaste wijnen + 25euro (1 glas per gerecht)

5 gerechten [gamba • koolvis • wang• kalf • kaas of nagerecht] aan 69euro • met aangepaste wijnen + 30euro  (1 glas per gerecht) 

Jubileum-menu All-in aan 120euro: 5 gerechten + aperitief , aangepaste wijnen, water en koffie met versnaperingen

6 gerechten [gamba • koolvis • wang • kalf • kaas • nagerecht] aan 79euro • met aangepaste wijnen + 35euro  (1 glas per gerecht)

Eén menu per tafel. Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits eventueel toeslag.

 

restaurant

De Weijers Hoven

keuken open

donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30

zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30

maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen