Ons

Limburger & Wereldburger

30 jaar Jubileummenu

Amuses

krokantje met een mousse van doperwt en noordzeegarnaal

rijstbal met fijne kruiden en graanmosterd

Waterkerssoepje met geitenkaas en lente-ui

Blini van Huisgerookte zalm

asperges • hoeve-ei • radijs

op vel gebakken goudbrasem

paddenstoel • postelein • boekweit

wilde gamba

tomaat • basilicum •zeekraal

Kalfsmedaillon & Wang

asperges • wortel • zachte ui

kaasbordje

combinatie van kazen samengesteld door KAAZUS 

aardbei & witte chocolade

yoghurt • krokante amandel 

prijs menu zonder dranken

3 gerechten [zalm • kalf • kaas of nagerecht] aan 49euro • met aangepaste wijnen + 20euro (1 glas per gerecht) 

Het 3 gangenmenu wordt niet geserveerd op zaterdag!

4 gerechten [zalm • goudbrasem • kalf • kaas of nagerecht] aan 59euro • met aangepaste wijnen + 25euro (1 glas per gerecht)

5 gerechten [zalm • goudbrasem • gamba• kalf • kaas of nagerecht] aan 69euro • met aangepaste wijnen + 30euro  (1 glas per gerecht) 

Jubileum-menu All-in aan 120euro: 5 gerechten + aperitief , aangepaste wijnen, water en koffie met versnaperingen

6 gerechten [zalm • goudbrasem • gamba • kalf • kaas • nagerecht] aan 79euro • met aangepaste wijnen + 35euro  (1 glas per gerecht)

Eén menu per tafel. Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits eventueel toeslag.

 

restaurant

De Weijers Hoven

keuken open

donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30

zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30

maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen