Ons
Limburger & Wereldburger
30 jaar Jubileummenu
Amuses
krokantje met een mousse van doperwt en noordzeegarnaal
rijstbal met fijne kruiden en graanmosterd
Waterkerssoepje met geitenkaas en lente-ui
Blini van Huisgerookte zalm
asperges • hoeve-ei • radijs
op vel gebakken goudbrasem
paddenstoel • postelein • boekweit
wilde gamba
tomaat • basilicum •zeekraal
Kalfsmedaillon & Wang
asperges • wortel • zachte ui
kaasbordje
combinatie van kazen samengesteld door KAAZUS
aardbei & witte chocolade
yoghurt • krokante amandel
prijs menu zonder dranken
3 gerechten [zalm • kalf • kaas of nagerecht] aan 49euro • met aangepaste wijnen + 20euro (1 glas per gerecht)
Het 3 gangenmenu wordt niet geserveerd op zaterdag!
4 gerechten [zalm • goudbrasem • kalf • kaas of nagerecht] aan 59euro • met aangepaste wijnen + 25euro (1 glas per gerecht)
5 gerechten [zalm • goudbrasem • gamba• kalf • kaas of nagerecht] aan 69euro • met aangepaste wijnen + 30euro (1 glas per gerecht)
Jubileum-menu All-in aan 120euro: 5 gerechten + aperitief , aangepaste wijnen, water en koffie met versnaperingen
6 gerechten [zalm • goudbrasem • gamba • kalf • kaas • nagerecht] aan 79euro • met aangepaste wijnen + 35euro (1 glas per gerecht)
Eén menu per tafel. Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits eventueel toeslag.
restaurant
De Weijers Hoven
keuken open
donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30
zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30
maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen