kies uw

Goesting

stel zelf uw drie gangen-menu samen vanaf 40euro

Voorgerechten

Bisque van Noordzeegarnaal • aioli • toast

of 

Tartaar van rund & gerookte paling • koolrabi • jonagold • augurk [+7,5euro]

of

Zeebaars • knolselder • zacht gesmoorde ui • schorseneer [+6euro]

Hoofdgerechten

Inlands Hert • kweepeer • witlof • pastinaak • hete bliksem [3,50euro]

of

Visvangst van de dag

of

Schotse ribeye • seizoensgroenten • peperroomsaus [+7,50euro] 

Nagerechten

Koffie/thee vergezeld van huisbereide zoetigheden

of

Kers & Sinaasappel • koude sabayon • sorbet • hazelnoot [+3euro]

of

Dame blanche [+3euro]

of

Plankje met Belgische kazen • vijg • noten[+5euro]

restaurant

De Weijers Hoven

keuken open

donderdag tot zaterdag van 18u30 tot 20u30

zondag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 20u30

maandag, dinsdag & woensdag zijn onze rustdagen, maar wij maken graag een uitzondering vanaf 10 personen