menu Goesting

vanaf 35euro/enkel hoofdgerecht vanaf 25euro

Elke dag, behalve zaterdag, zowel 's middags als 's avonds!

Voorgerechten

Romige soep van strandkrab
kaastoast & aioli

Op Eik Gerookte Zalm
spitskool, doperwt & groene asperge (+3,00euro)

Op Vel Gebakken Zeebaars
paprika's, tomaat & saus van tijm (+3,50euro)

Hoofdgerechten

Borstwit van hoevekip
seizoensgarnituur & roomjus

Ribeye van Schots Rund
rustieke friet, saus naar keuze: geflambeerde peperroomsaus of handgeklopte bearnaise(+4,50euro)

Hoofgerecht uit het L&W-menu (+6,50euro)

Visvangst van de dag (+5euro)

Nagerechten

Koffie/thee met huisbereide versnaperingen

Dame Blanche (+4euro)

Sabayon van Appel (+3euro)

Nagerecht uit het L&W-menu (+5euro)