menu Goesting

vanaf 35euro/enkel hoofdgerecht vanaf 25euro

Voorgerechten

Romige Bisque van strandkrab • aioli & toast

Terrine van baars met fijne kruiden & Langoustine • komkommer & paprika (+3,50euro)

Cordon Blue van schelvis, Ganda & Mozzarella • venkel, tomaat & rucola (+2,50euro)

Zeewolf & mosselen • curry, gember, couscous & jonge prei (+3,5euro)

Hoofdgerechten

Eendenborst • seizoensgarnituur & saus van zure kers

Ribeye Van Schots Rund • rustieke frietaardappel & saus naar keuze: peperroom of handgeklopte bearnaise (+7,50euro)

Hoofgerecht uit het L&W-menu (+6,50euro)

Visvangst van de dag ( +5euro)

Nagerechten

Koffie/thee met huisbereide versnaperingen

Dame Blanche (+4euro)

Sabayon van appel (+3euro)

Nagerecht uit het L&W-menu (+5euro)