menu Goesting

vanaf 35euro/enkel hoofdgerecht vanaf 25euro

Elke dag, behalve zaterdag, zowel 's middags als 's avonds!

Voorgerechten

Romige soep van strandkrab
kaastoast & aioli

Gemarineerde Zeebaars
knol&bol - zoet&zuur (+3,00euro)

In Hoeveboter Gebakken Tarbot
créme van eekhoorntjesbrood, bospaddo's & truffelschuim (+4,50euro)

Hoofdgerechten

Wildstoofsel
grondwitloof, savooi & pastinaak

Ribeye van Schots Rund
rustieke friet, saus naar keuze: geflambeerde peperroomsaus of handgeklopte bearnaise(+6,50euro)

Hoofgerecht uit het L&W-menu (+6,50euro)

Visvangst van de dag (+5euro)

Nagerechten

Koffie/thee met huisbereide versnaperingen

Dame Blanche (+4euro)

Sabayon van Appel (+3euro)

Nagerecht uit het L&W-menu (+5euro)