Valentijn 2019

van 8 tot 17 februari 2019

amuses

Carpaccio van St-jacobsvrucht
rode kool, walnoot & jonagold

Zacht gegaarde gepekelde zalm
knolselder, brandnetel & prei

Noordzeetong, grijze garnaal & mosselen
kervelknol, pompoen & Blonde Bink

Ribstuk & wang van het Scharrelkalf
wortel, sinaasappel & oude graanjenever

Kaasbord met selectie Belgische kazen

Of

Valentijndessert

4 gerechten [st-jacobsvrucht • zalm • kalfs • kaas of nagerecht] aan 60euro • met aangepaste wijnen + 25euro (1 glas per gerecht)

5 gerechten [st-jacobsvrucht • zalm • noordzeetong • kalfs • kaas of nagerecht] aan 70euro • met aangepaste wijnen + 30euro ( 1 glas per gerecht)

6 gerechten [st-jacobsvrucht • zalm • noordzeetong • kalfs • kaas • nagerecht] aan 75euro • met aangepaste wijnen + 35euro (1glas per gerecht)

 

aanpassingen in het menu zijn mogelijk, mits eventueel toeslag.