Pasen 2019

van 19 tot 21 april

amuses

Gemarineerde St-jacobsvrucht
asperges, waterkers & sesam

Gepocheerd Hoeve-ei
paddenstoelen, Ganda & Achelse Blauwe

Langoustine & Makreel
Spitskool, knolselder & zachte jus van rode peper

Ribstuk van Schots rund & kalszwezerik
asperges, broccoli, créme van Gruyére & rustiek friet

Kaasbord met selectie Belgische kazen

Of

Yoghurt & krokante haver

4 gerechten [st-jacobsvrucht • hoeve-ei • rund • kaas of nagerecht] aan 60euro • met aangepaste wijnen + 25euro (1 glas per gerecht)

5 gerechten [st-jacobsvrucht • hoeve-ei • langoustine • rund • kaas of nagerecht] aan 70euro • met aangepaste wijnen + 30euro ( 1 glas per gerecht)

6 gerechten [st-jacobsvrucht •hoeve-ei • langoustine • rund • kaas • nagerecht] aan 75euro • met aangepaste wijnen + 35euro (1glas per gerecht)

 

aanpassingen in het menu zijn mogelijk, mits eventueel toeslag.