Limburger & Wereldburger

het beste van eigen bodem en de wereldkeuken

amuses

Lauwe zalm
asperges, radijs & honingvinaigrette

Op vel gebakken zeebaars
prei, parelcouscous & waterkers

Langoustine & makreel
spitskool, knolselder & zachte jus van rode peper

Opgevulde kalfsoester
asperges, jonge wortel, tomaat & schuimige Choron


Kaasbord met selectie van Belgische kazen
of/en
Aardbei & rabarber
witte chocolade, verse kaas & boterkoekje

4 gerechten [zalm • zeebaars • kalfs • kaas of nagerecht] aan 55euro • met aangepaste wijnen + 25euro (1 glas per gerecht)

5 gerechten [zalm • zeebaars • lango&makreel • kalfs • kaas of nagerecht] aan 65euro • met aangepaste wijnen + 30euro ( 1 glas per gerecht)

6 gerechten [zalm • zeebaars • lango&makreel • kalfs • kaas • nagerecht] aan 75euro • met aangepaste wijnen + 35euro (1glas per gerecht)

Op zaterdag serveren wij enkel het "Limburger & wereldburger"

aanpassingen in het menu zijn mogelijk, mits eventueel toeslag.